Onze praktijk

Ruim, licht en rustig

Wij zijn trots op onze praktijk. We hebben bij de nieuwe inrichting goed nagedacht over wat een bezoek aan de tandarts voor u zo prettig mogelijk maakt.

Wachtruimte

We kunnen niet voorkomen dat u soms een paar minuten moet wachten. Als we erg uitlopen, komen we u dat vertellen. We hebben de wachtruimte prettig ingericht en er is voldoende te lezen.

Balie

Niet iedereen hoeft te horen wie u bent en waarvoor u komt. De balie is van de wachtkamer gescheiden. Zo kunt u zich ongestoord aanmelden, uw afspraken maken of andere zaken bespreken met de assistentes.

Behandelkamers

De behandelkamers zijn ruim, licht en rustig. De tandartstoelen zijn van de beste kwaliteit en bekleed met Tempur-materiaal, zodat u ook tijdens langere behandelingen comfortabel ligt. Wij hebben gezorgd voor optimale privacy door geluidsdichte wanden.

Rolstoelen

Onze praktijk is rolstoel toegankelijk.

Gratis parkeren

U parkeert gratis voor de deur.

Persoonlijk

Een tandarts voor de hele familie

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en hopen dat u zich op uw gemak voelt. We nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. Aan de balie treft u altijd een assistente aan die u kunt spreken en we zijn de hele dag telefonisch bereikbaar. Al onze teamleden zijn vriendelijk en helpen u graag verder. Wij vinden het belangrijk een band op te bouwen met onze patiënten.

Van jongs af aan

Iedereen is welkom bij Tandartspraktijk van Ginkel & Hofman. We bieden een breed scala aan behandelingen en we kunnen dus jong en oud van de beste specialistische tandzorg voorzien. We vinden het heel belangrijk om kinderen niet alleen goed te behandelen, maar ze ook al vroeg te leren hoe ze het beste kunnen poetsen en hun tanden verzorgen. Dat is immers de basis van een sterk en mooi gebit. Als kinderen gewisseld hebben, kunnen we al snel zien hoe hun gebit zich zal ontwikkelen. Voor een recht en regelmatig gebit zijn er goede behandelingen mogelijk. Als dat nodig is, verwijzen we in overleg met de ouders, kinderen door naar een orthodontist.

Een leven lang plezier van uw gebit

Ook voor volwassenen geldt dat we niet alleen veel aandacht besteden aan sterke en gezonde tanden, maar we kijken ook hoe uw gebit er zo mooi mogelijk uitziet. Door te bleken of door dunne laagjes composiet (witte vulling) aan te brengen, kunnen we vlekjes en oneffenheden verwijderen of minder in het oog laten springen. We hechten veel belang aan een uitgebreide voorlichting over hoe u uw mond zo goed mogelijk kunt verzorgen.

Oudere klanten

Al een dagje ouder, maar nog steeds uw eigen gebit? Dat is heel fijn. Wij helpen u graag om dat zo te houden en we kunnen ervoor zorgen dat het er stralend uitziet. Maar ook als u een prothese draagt of nodig heeft, bent u bij ons ook van harte welkom. We zorgen voor een comfortabel gebit, dat er natuurlijk uitziet.

Vacatures

Geïnteresseerd in een baan bij Tandartsenpraktijk van Ginkel & Hofman? Vul dan onderstaand formulier in.
Misschien kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Vacature

Beschikbaar op

Full-/parttime

12 + 7 =