Tarieven

Op onderstaande link vindt u een lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit*. De tarievenlijst geldt van 1 januari 2024 tot en met 31 december 2024.

Klik hier voor de tarieven tandheelkundige behandelingen.

Klik hier voor de tarieven tandtechniek.

* Bovenstaande informatie is ontleend aan de officiële tariefbeschikking van de Nederlandse Zorgautoriteit, deze is altijd leidend. De tandarts of de KNMT is niet aansprakelijk voor fouten in de gegevens of voor schade die het gevolg is van, of samenhangt met het gebruik van de gegevens

  Betalen

  De rekening

  Op de tandartsrekening ziet u de verschillende prestaties die tijdens een behandeling plaatsvonden.
  De prestatiecodes zijn gekoppeld aan een tarief.

  Verzekeringen

  Bij de meeste verzekeraars kunt u zich voor tandheelkundige zorg verzekeren. Voor meer informatie over de verzekeraars en de verschillende dekkingen, verwijzen we u door naar www.allesoverhetgebit.nl/polisvergelijker.

  Samenwerking met Infomedics

  In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

  Uw gegevens zijn veilig

  Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

  Wat staat er op uw zorgrekening?

  Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld.

  Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl.

  Uw rekening op papier of online?

  Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

  Betalingsregeling

  Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 036 – 20 31 900. Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

  Afspraak afzeggen

  Als u uw afspraak wilt afzeggen, kunt u dat tot 24 uur van tevoren doen. Als dat niet lukt brengen we de gereserveerde tijd in rekening.